IEBSchool - La Escuela de los Negocios y los Emprendedores

Contenido destacado del mes

Busco Feina Andorra

Per què les empreses han de buscar treballadors dins la xarxa? Un dels motius és perquè segons la notícia publicada per Andorradifusió, Andorra és un dels països que més utilitza internet en el món Aquesta és una de les raons per … [ leer más ]

Lo más leído

Busco Feina Andorra

21 agosto, 2019, en BUSCO FEINA ANDORRA por Arantxa Rubiol Capdevila


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...

https://www.facebook.com/Andjobnow/?hc_ref=ARRK6kWALlh4VGz3L3GrhyUbS42vV52tjwbYzlvOHXfLNtkUnXUPEaIWZp_Yp-o0_OA&fref=nf&__xts__[0]=68.ARB7x6FMUo16SitsVVfnjEWHWoJAXjpBBAnOPRCB4EoYMdf2-nrlL5ovqw5OPy5VNiJv2G_emfs2Ev1ZLep_Cw10dWO9XCUb99v0KM5WQ9Zd15tJ_fNrgNonWh1vYiiAWWOZkCkSV52Z0JSp9XGDwIXDOvQpLqY_XKAnmPqfLv4MWxuoegmCGOTPRn7U9A51K6e03svOe_AgGtwtDVJX__V6rdRQwsADdiifEY5WCUsNnrzTi3zGKDn_Ca5sukUvCDXL5iLFltSXvMy5ooAziL-iC1Mg_9A9sRIEt33W9eXi7_T35JEwxo__JxzD25FZomLnPdE0L1qh2b78ZBP6GlQ&__tn__=kC-R

Per què les empreses han de buscar treballadors dins la xarxa?
Un dels motius és perquè segons la notícia publicada per Andorradifusió, Andorra és un dels països que més utilitza internet en el món
Aquesta és una de les raons per les quals si una empresa d’Andorra està buscant un talent per la seva empresa, el trobarà a través d’Internet.
A partir del 2017 els departaments de RR.HH van experimentar una gran revolució digital.

El problema més comú dels departaments de RR.HH és la pèrdua de molt temps llegint milers de currículums o entrevistant candidats que finalment no compleixen els requisits.
Però precisament per això la digitalització ha permès cribratges ràpids. Bé per mitjà de killer qüestions, o bé per mitjà d’una gestió digitalitzada dels currículums o altres utilitats que permeten el món digital.
Les solucions d’administració de fulls són potser les més conegudes i són les que, en un inici, van ajudar a alliberar la gestió de persones de les tasques operatives i enfocar-se en activitats més estratègiques.


Ara la tecnologia ha evolucionat i desenvolupat solucions per a pràcticament, tots els requeriments de la gestió del talent


La progressiva adopció d’aquestes solucions no només està millorant i agilitzant les àrees de Recursos Humans, també està transformant ràpidament i inexorablement la forma de treballar dels gestors de persones tal com es coneixia fins només uns anys enrere.
Són les noves plataformes digitals, com, per exemple, les tecnologies mòbils i l’ús d’Analítics, les que estan donant pas a solucions realment innovadores. El mateix, el Big Data (anàlisi d’informació massiva en múltiples fonts) ja comença a formar part de les eines amb què compta el gerent de Recursos Humans.
Aquestes forces innovadores estan ampliant les possibilitats de la gestió de persones, per exemple, identificar tendències i pronosticar el comportament de certes variables, de manera que es potencia la capacitat de reaccionar i retenir els top talent en l’organització, a més ajudar a millorar els indicadors de la companyia.


A Andorra només trobem una eina amb l’ús d’analytics i big data per la recerca de talent


El 10 de setembre del 2019 farà un any que està operativa aquesta funcionalitat a Andorra i més de 200 empreses ja han provat la nova eina: ANDJOBNOW
Aquesta eina compta amb un logaritme creat per un motor de cerca que permet filtrar i analitzar els usuaris que més s’adapten a l’oferta de treball. A part l’eina digital ajuda i potencia la seva recerca de talent als departaments de recursos humans. L’eina té un portal publicitari on mostra les seves ofertes però només els usuaris que s’adeqüen es poden inscriure en elles. Actualment té 5.000 usuaris actius en recerca o canviï de feina tant d’Andorra com de l’estranger.
La nova eina revolucionària a part d’haver trobat feina a moltes persones; A realitzat la tramitació de residència de talents que han sigut elegits per empreses Andorranes per treballar a les seves empreses.
L’eina cada vegada està sent més utilitzada a mesura que la nova tecnologia i la revolució digital es va adaptant al Principat d’Andorra. Hi ha grans empreses del País que tenen les ofertes publicades durant tot l’any, i empreses mitjanes o petites que en menys d’un mes a través de l’eina han trobat la persona adequada a la seva oferta laboral.
També la plataforma compta amb l’exclusivitat de realitzar un disseny exclusiu segons l’oferta publicada i promocionar-la a les xarxes socials per tal de garantí i recaptar més usuaris interessats en l’oferta.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

comentarios para esta entrada